céges szakítós e-mail-ek - CÉGES SZTORIK és HR gyűjtések

céges szakítós e-mail-ek

mai nap izgalmai

2015. június 14. - duna szelet

hot_summer_hun.jpg

 

From: 
Sent: Thursday, April 23, 2015 4:16 PM
To: I
Subject: búcsú

 Tisztelt Kollégák!

A mai napon volt az első gyűlés. 

Ezzel a 2012. augusztusában kezdődött pályafutásom az -ban véget ért. Az akkor kitűzött célok jelentős része teljesült, és az eddigi munkámra  nincsen szükség. Remélem ti is úgy érzitek, hogy a működés minden területén sokat léptünk előre. Az eredmények sokasága és minősége, a gyártás mennyisége és szervezettsége, a marketing és az értékesítés eredményei, a külső és belső szolgáltatások fejlődése jogos büszkeséggel tölthetik el a csapat minden tagját. E mellet azonban több célunkat nem tudtuk maradéktalanul megvalósítani.
Szeretném mindenkinek megköszönni a bizalmat, amelyet mindvégig érezhettem köztetek. Köszönöm nektek, hogy a csapat tagjaként részese lehettem a sikereiteknek. kívánok mindenkinek további sikereket.

Köszönettel:

c

A bejegyzés trackback címe:

https://leavingemail.blog.hu/api/trackback/id/tr837543982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása