céges szakítós e-mail-ek - CÉGES SZTORIK és HR gyűjtések

céges szakítós e-mail-ek

frappáns és jópofa

2016. szeptember 14. - duna szelet

first-world-anarchists-breaking-rules-69-57b2bf1c60a3c_605.jpg

 

 

Subject: Búcsú a xu-től

 

Sziasztok,

 

Sokszor elképzeltem, ha eljön az idő milyen frappáns és jópofa elköszönő szöveget fogok nektek küldeni.

 

A hosszú hónapok és évek alatt serényen gyűjtögettem a búcsúleveleket a ex-kollégáktól, most viszont, amikor kontrol cé/kontrol véznék szép dolgokat, nincs kedvem hozzá.

Nagyon sok dolgot le tudnék írni, mi fog hiányozni illetve mi az ami nem (az is fog csak picit később), de helyette csak azt mondom: mosolyogjatok és nevessetek továbbra is sokat, főleg akkor amikor lehetetlennek tűnik a dolog. Szerintem ez lehet a xu egyik titka.

 

Elképzelhető, hogy az elején néhány embernek jobban fogok hiányozni mint az hitte volna, de ezt hamar kiheveritek ne féljetek és nem is ragályos.

Aki esetleg nehezebben vagy egyáltalán nem tud rajtam túl lenni, az vagy alkoholba fojthatja bánatát vagy megtalál a xuxiF kategórián továbbra is.

 

 

 

ui.: Autogramokért légyszi ne gyertek össze-vissza. A csapatépítésen mindenkire fog jutni pár percem és ekkor fogok aláírni is.

 

Köszönöm!

 

YG

___________________

A bejegyzés trackback címe:

https://leavingemail.blog.hu/api/trackback/id/tr9811692843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása