céges szakítós e-mail-ek - CÉGES SZTORIK és HR gyűjtések

céges szakítós e-mail-ek

beköszöntő Logicom Világ Magazin

2010. november 08. - duna szelet

free counters

Változás. Megújulás.

Szeretem ezeket a szavakat. Szeretem a változást, a megújulást, ha jó irányba visz.Az élet úgy hozta, hogy a változás, megújulás folyamatosan , periódikusan vissza visszatér az életembe.

Változás, megújulás.

Ezek jellemzik most is az életem.

Milyen változások történtek most velem ? Miután feltettem magamnak ezt a kérdést hírtelen nem is tudtam összeszedni.

új lakás, új autó, új munkahely.( mikor a nejem olvasta a beköszöntő vázlatot - az új nő hiányzik a felsorolásból mondta) ... igazából ezek nem is számítanak, hanem a legnagyobb változás.

Megszületett első gyermekem Alíz 2010 január 8-án.

így kezdődött a 2010-es évem, már év első napjaiban változni kezdett az életem.Mindent más, friss szemmel nézek, vizsgálok.

A változás JÓ! A változás új energiákat szabadít fel ! A változás előrevisz !

Változás. Megújulás.Fejlődés.

Ezek jellemzik most a céget. A céget amelynél dolgozom, a céget a Logicom Magyarország KFT-t. Magasabb fokozatba kapcsoltunk az utóbbi három hónapban.

Milyen változások történtek most a cégben ? Mi a célom a cégben ? Mi a vízióm ?

Új folyamatok, Új partnerek, Új eredmények, de a legnagyobb változás. A cég bekerült a fokuszba. Az ismeretlenség homályából előjött a napfényre.

Ezeknek a változásoknak az eredménye ez a Magazin, amelyhez jó szórakozást kívánok.

 Az első szám az ötlet és a megvalósítás közt mindössze 3 hét telt el.

3 kemény hét !

Mindenki keményen dolgozott, hogy a legjobb legyen. és mindezt a saját munkája mellett.

Köszönöm elsősorban a termékmenedzsereimnek, Név szerint Krakk Bálintnak , aki 2 hónapja csatlakozott csapatunkhoz  ő jegyzi a Toshiba és others cikkeket- Forgó Péternek , aki régi rutinos motoros , ki uralkodik a káosz felett és jegyzi a Cisco / linksys vonalat.

Köszönöm a többi csapattagnak akik majd a  férfias témák mellett a nő, gyerek, kutya téma - szerkesztői. - mégha nem is ebben a számban a következőben biztosan.

Reméljük a Logicom csapata ezzel a számmal belopja Önökhöz magukat. Mostmár csak a valódi személyes találkozás van hátra. Rajtunk az Önök szeme.

A bejegyzés trackback címe:

https://leavingemail.blog.hu/api/trackback/id/tr772392781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása