céges szakítós e-mail-ek - CÉGES SZTORIK és HR gyűjtések

céges szakítós e-mail-ek

relatively short period

2017. július 10. - duna szelet

indy.jpg

Sziasztok!

 

Egy viszonylag rövid időszak végére teszek most pontot. Ahogy tegnap is mondtam, egy nagyon jó csapatot ismertem meg, akik ha kell, a falon is átmennek. Minden csapat egyénekből áll, s s itt nagyszerű emberekkel találkoztam. Sokat tanultam, s bízom benne, hogy pozitív képet hagyok magam után. Köszönöm mindenki segítségét. Remélem még találkozunk az életben J Elérhetőségeim a jövőben: 0630 valamint: Facebook J.

 

Sok sikert mindenkinek magánéletben és karrierben egyaránt!

 

Dear All,

 

It has been a relatively short period that I spent with JNJ. Nonetheless, I have met great people and great teams! I have learnt a lot and hopefully left positive feelings in most of you! I would be glad to hear from you in the future! You can reach me on Facebook or on +3630

 

I wish you all every success in your personal and professional lives!

 

Sziasztok/Regards,

 

T

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leavingemail.blog.hu/api/trackback/id/tr2212618953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása