céges szakítós e-mail-ek - CÉGES SZTORIK és HR gyűjtések

céges szakítós e-mail-ek

szervezeti változás

2009. április 02. - duna szelet

 

From:
To: 
Sent: Friday, March 27, 2009 3:52 PM
Subject: xxYYYY szervezeti változás
 

2009. március 27,

 

 


 

Tisztelt AAAAAS !

 

 

 

 

Ezúton tájékoztatjuk arról, hogy cégünk közép- és kelet európai régiójának szervezeti kialakítása részeként QWE TRE  sokéves munkája után leköszön az PO magyarországi vezérigazgatói pozíciójáról, és a jövőben szervezetünkön kívül folytatja pályafutását.

 

Az PO Magyarországon az gggggiiiiiigggoooo piac meghatározó résztvevőjévé vált az elmúlt években. Sikeres piaci működésünket kiskereskedelmi áruházláncunk és külső értékesítésünk egyaránt biztosítja. Köszönjük PO a magyarországi tevékenységünk kialakításában játszott szerepét, és a legjobbakat kívánjuk neki jövőbeli céljainak eléréséhez.

 

A továbbiakban SIMSON, az PO kelet-európai regionális alelnöke veszi át az POt Hungary irányítását. A kollégák az eddigi üzletmenet szerint továbbra is folytatják munkájukat, és természetesen a fenti változás után is számítunk az Önökkel történő együttműködésre.

 

 

Szívélyes üdvözlettel:

 

 

 

 


 


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leavingemail.blog.hu/api/trackback/id/tr781042814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása