céges szakítós e-mail-ek - CÉGES SZTORIK és HR gyűjtések

céges szakítós e-mail-ek

Nem elmegyek, csak máshol fogok dolgozni

2008. szeptember 17. - duna szelet

 

From:
Sent: Friday, August 17, 2007 4:02 PM
To:
Subject: Utolsó emial...

Drága Kollégák,

 

 

8 év után nehéz búcsúlevelet írni, hiszen annyi mindenről lehetne írni ennyi idő elteltével, hogy nem is férne bele egy levélbe.

 

Így arra gondoltam nem is búcsúzom el, már csak azért sem, mert az olyan szomorú.

 

Inkább csak tájékoztatásképpen: szeptember 11-től már nem a .....  kötelékében fogok dolgozni, karrierem egy nemzetközi............. cégnél folytatom. Szeptember 10-én leszek bent utoljára (addig szabadságon leszek mostantól), igyekezni fogok mindenkitől személyesen elbúcsúzni, akiket  megtalálok.

 

Szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget, együttműködést, szeretet, örömöt, szép emlékeket, és mindent, amit a közel nyolc év alatt kaptam, amitől több lettem.

 

Nem elmegyek, csak máshol fogok dolgozni. A mobilszámom megmarad, telefonon továbbra is elérhető leszek, ha pedig elkezdem az új munkát, küldök emailt, az új email címemmel.

 

 

Mindenkinek a legjobbakat kívánom, sok sikert, jó egészséget!

 

 

Baráti üdvözlettel,

 

A

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leavingemail.blog.hu/api/trackback/id/tr54668405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása